Priverv

Øvrige ydelser

IT-konsulent

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning på IT-området, uanset hvilke behov i måtte have. Vores konsulenter kan løbende støtte og rådgive jer om informationsteknologi, samt assistere ved projekter eller andre tekniske opgaver. Vi tilbyder derudover også, at undervise jeres medarbejdere i brugen af IT.

Timepris: 873,00 DKK ekskl. moms

Kontakt os Bliv kontaktet

IT-support

Har i udfordringer med jeres computere, systemer eller anden teknisk opgave, så tilbyder vi hurtig hjælp, enten telefonisk, ved fjernsupport eller ved fysisk fremmøde i jeres virksomhed. Vores IT-supporter kan løse de fleste IT-udfordringer hurtigt og effektivt, så i kan komme tilbage til arbejdet.

Timepris: 648,00 DKK ekskl. moms ved fjernsupport
Timepris: 768,00 DKK ekskl. moms ved fysisk møde

Kontakt os Bliv kontaktet

Hjemmesideudvikling

Vi har udviklere in-house, som sidder klar til at påbegynde fremstillingen, af jeres nye hjemmeside. Vi udvikler fra bunden i gængse sprog og anvender som udgangspunkt ikke 3. parts CMS-systemer, med mindre andet aftales særskilt. Ved fremstilling af webshop anvender vi 3. parts software efter jeres ønske.

Timepris: 900,00 DKK ekskl. moms

Kontakt os Bliv kontaktet

Hjemmesidedrift

Vi tilbyder at varetage driften af jeres hjemmside, så i på den måde undgår at allokere unødvendige ressourcer i virksomheden. Vi kan således tilbyde totalservice, hvor vi både driver, overvåger, fejlretter og afholder afgifterne på jeres hjemmeside. Vi tilbyder også opdatering af indhold på hjemmesiden.

Afregnes efter aftale, kontakt os for tilbud

Kontakt os Bliv kontaktet

Hjemmesidevedligehold

Vi gennemgår, opdaterer, tilpasser eller retter jeres eksisterende hjemmeside. Det kunne for eksempel omfatte opdatering af tekster, billeder eller omplacering af elementer. Vi vedligeholder jeres hjemmeside, uafhængigt af den oprindelige udvikler eller tidligere samarbejdspartner.

Timepris: 548,00 DKK ekskl. moms

Kontakt os Bliv kontaktet

Mediegrafiker/designer

Vi udfører design og grafisk fremstilling, herunder af logoer og andre grafiske elementer, til print eller digital anvendelse. Vi udfører også teknisk opsætning af materiale, som forberedelse til print, herunder visitkort, brevpapir og lignende.

Timepris: 737,00 DKK ekskl. moms

Kontakt os Bliv kontaktet