Priverv

Vores historie

I sommeren 2013 blev en lille virksomhed etableret, fra nogle beskedne lokaler, i fiskerbyen Hirtshals. Virksomhedens formål var at udvikle hjemmesider for private og erhvervsdrivende. Siden dengang er vi avanceret og arbejder i dag primært vi med drift og udvikling af nytænkende softwareløsninger.

På tidslinjen herunder kan du følge med i, hvordan vores udvikling har formet os gennem tiden.

Tidslinje

Grundlæggelse af Indhent.dk

I 2022 etableres Indhent.dk. Indhent er en ny platform som gør det super nemt, at indhente og udvælge det bedste tilbud, på udviklingsopgaver indenfor hjemmeside, webshop og appudvikling.

10. feb. 2022

Grundlæggelse af Vebstas

I 2020 etableres anmeldelsesplatformen Vebstas.com. Vebstas danner bro mellem forbruger og forhandler, udmåler brugertilfredshed verden over og anvender en særlig algoritme, til at beregne den besøgendes tilfredshed og købeparathed.

6. okt. 2020

Arbejdet på Pejler påbegyndes

I 2020 påbegyndes udviklingen af et nyt koncept til teknisk opgavestyring af materiel og mandskab, indenfor f.eks. presse-, leverings- eller redningsvirksomhed.

1. mar. 2020

Hjemtagelse af Skipperposten

I 2016 hjemtager Priverv driften af lokalavisen Skipperposten.dk og etablerer Skippermedier, som senere blev til Skipperposten. Meningen med hjemtagelsen er at bringe en række nye digitale lokalaviser til Danmark og derfor startes Hjørringposten, Mossøposten, Aalborgposten og Sydhavsposten.

1. aug. 2016

Grundlæggelse af Priverv

I 2012 grundlægges Priverv i Hirtshals. Ved etableringen var det klare mål at sætte fokus på udvikling, optimering og drift af hjemmesider for virksomheder og private. Heraf navnet Priverv, en sammentrækning af privat og erhverv.

1. okt. 2013