Om konsortiet

I Priverv ApS Konsortium er vi fælles om at styrke og bevare fundamentet vi lever af.

Priverv ApS Konsortium

Sådan er vi fælles

🧩

Sammenhængende

Vi er én juridisk enhed; det sikrer nem administration og stærk økonomi.

🏠

Fællesskabende

Vores kontor huser de medlemmer der behøver plads til arbejde og møder.

🧮

Administrering

Vi administrerer driften centralt og giver plads til udvikling og salg.

Mere om konsortiet.

Få endnu mere viden om vores konsortium.

Et konsortium er en sammenslutning eller et partnerskab mellem flere virksomheder eller organisationer med det formål at opnå fælles mål og drage fordel af hinandens ressourcer, ekspertise og netværk. Et konsortium kan have forskellige former og formål, men det centrale element er samarbejdet mellem flere parter for at opnå en fælles interesse eller mål.

Priverv ApS Konsortium er et dansk konsortium, der fungerer som rygraden eller 'backbone' for mindre virksomheder og startups. Vores mission er at sikre stabilitet, balance og optimal drift i en række mindre virksomheder og startups primært i Norden.

Som et konsortium, der samler og faciliterer sikker drift, har Priverv ApS Konsortium en vigtig rolle. Startups og mindre virksomheder står ofte over for udfordringer som usikkerhed og mangel på ressourcer, især når det kommer til drift og administration. I stedet for at hver virksomhed skal bære byrden alene, agerer Priverv ApS Konsortium som en central enhed, der tager sig af driften for flere virksomheder. Dette frigør ressourcer i de enkelte virksomheder, som de kan anvende til kerneopgaver, forretningsudvikling og salgsfremmende aktiviteter.

Et af de centrale aspekter ved Priverv ApS Konsortium er, at vi samler mindre virksomheder og startups under én juridisk enhed. Dette styrker ikke kun økonomien for de deltagende virksomheder, men det skaber også gensidige vilkår, tættere samarbejdsbånd og mulighed for fortrolig videndeling.

Priverv ApS Konsortium tilbyder også praktiske faciliteter som mødelokaler, flyverpladser og lagerplads til konsortiemedlemmerne. Det er med til at skabe en følelse af nærvær og støtte, som virksomhederne kan drage fordel af i deres daglige arbejde, samtidig med at det sparer både økonomi og CO2.

Priverv ApS Konsortium går ud over blot at være en administrativ enhed. Vi vil skabe en følelse af fællesskab og samarbejde blandt de deltagende virksomheder, selvom de ikke arbejder med det samme formål eller stræber efter samme mål. Det er medvirkende til at motivere og drive virksomhederne fremad og skabe grundlaget for nye samarbejder og idéudvekslinger.

4

Nuværende konsortiemedlemmer

Skal din virksomhed være en del af vores konsortium?

Er du interesseret i at høre nærmere om at blive optaget som part i Priverv ApS Konsortium, så er vi klar til at tage snak. Udfyld feltet i bunden af hjemmesiden med dit telefonnummer, eller klik på knappen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Kontakt os
{ "page_title": "Om os", "page_description": "Vi hjælper virksomheder med at skabe professionelle og effektive hjemmesider, webshops og custom løsninger. Derudover yder vi IT-support, konsulenthjælp og IT-drift." }